Välkommen till bokpratsvåren 2018!

Jag vet, det är grått och kallt ute, men jag har börjat sätta tänderna i vårens böcker. Överst på min läslista står Vi kommer snart hem igen, Döden är inget skämt och Minoo och vinterskeppet. Boktips kommer på BokLus i sinom tid.

I dag håller jag på att förbereda mig för ett bokprat på Lunds Montessorigrundskola. Det blir en klass den här gången, sjuor, som jag ska träffa på måndag. Jag tror att jag har träffad dem innan, när för ett par år sedan bokpratade för mellanstadiet, det ska i hur som helst bli roligt att komma tillbaka till LMG igen.

Annat som är på gång är att jag nästa vecka ska prata på en skolbibliotekskonferens på Stadsbiblioteket i Lund, i min andra roll som skolbibliotekarie, tillsammans med min kollega Catrin och vår rektor Petra. Och så är det nya avsnitt av podden Flödet, som jag gör med Lotta, på gång.

Vill man se mig och Lotta in aktion som föreläsare kan man titta här, där vi pratar på konferensen ”Skolbiblioteket spelar roll” som gick av stapeln i Malmö i december. Vi dyker upp ca 5:10 in i inspelningen och talar på temat ”Det är vi som är de besvärliga – eller 6 skäl att hata en skolbibliotekarie”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s