Vägra vabruaridimman!

Vabruari till trots är arbetet i full gång för mig, både på skolan och i Klara bokprat. Tre nya filmer är publicerade, ni hittar dem under fliken ”Boktipsfilmer” ovan, eller direkt på min You Tube-kanal, som jag för övrigt blir väldigt glad om ni prenumererar på.

I bland får jag frågor om det är okej att länka till mina filmer eller om man kan använda dem i undervisningen och det får man självklart. Men det är ändå trevligt att få frågan, mest för att det är kul att höra vad alla ni hittar på därute i alla era läsfrämjande projekt.

Några exempel på annat jag har på gång:

Fler och fler hittar Lottas och min skolbibliotekspodd Flödet. Nu har en bra bit över 200 lyssnat på pilotavsnittet, vilket jag tycker är lysande med tanke på vårt relativt smala ämne. På fredag bandar vi tredje avsnittet, då med en ännu så länge hemlig gäst!

Nu är jag inbokad till ännu ett besök på Geijerskolan i Limhamn. Den här gången är det tvåor och treor, tre paralleller vardera, jag ska besöka.

Det är också klart att det blir ännu en omgång Praktika med Btj, en endagsutbildning för nyblivna skolbibliotekarier. Ännu ligger ingen info ute på Btj’s hemsida, men håll utkik, det borde komma snart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s