Boksläpp! Tjuvtitt!

Nu är det klart att min bok Klaras läsprepp! – att främja läsning bland barn och unga kommer att släppas under Litteralund. Finare kan det inte bli! Litteralund är landets största och främsta festival för barn- och ungdomslitteratur. Festivalen ordnas i tre delar. Ett skolprogram, ett offentligt program för familjer och ungdomar och en konfereras för vuxna. Konferensen är bienal, det vill säga anordnas bara vart annat år. I år är det egentligen inget konferensår, men Litteralund har ändå valt att ordna en minikonferens i halvdagsformat 20 april från klockan 13:00.Det är i det programmet ska jag få vara med. Inleda, faktiskt, vilket känns ärofyllt och fantastiskt. Här kan man läsa hela programmet och anmäla sig. Deltagande är dessutom gratis, vilket är storslaget, för övriga talare är Emma Adbåge, Eva Tideman från Lunds Universitet, Pija Lindenbaum och Mårten Sandén. Sen avslutas hela programmet med bubbel, mingel och prisutdelning av Slangbellan. Festligt värre! Ni fattar säkert att jag är stolt som en tupp över att få vara en del av det sammanhanget. Hurra! Och se, här har ni en tjuvtitt på omslaget! Vilket fantastiskt fint jobb av Btj Förlag!

framsida Klaras läsprepp

4 reaktioner på ”Boksläpp! Tjuvtitt!

  1. Hej Klara! va kul , grattis! Den måste man ju skaffa sig. Nu är du stockholmare eller hur? kan vi inte ta en kopp kaffe vid tillfälle?

    Hejsålänge Johan

    Kickflip AB Johan Unenge Malmgårdsvägen 18 116 38 Stockholm +46 (0)705363839 johanunenge@telia.com instagram: johanunenge

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s